tel: (011) 408-17-18
bolle@sbb.rs
kontakt
 
 
 
 
Web-studio Bolle bavi se izradom i održavanjem internet prezentacija, izradom baza podataka i e-mail marketingom.
Šta je internet prezentacija i šta ona predstavlja?
Internet prezentacija (u svakodnevnom govoru "sajt") predstavlja Vaše ogledalo u digitalnom svetu. Način na koji se Vi predstavljate Vašim potencijalnim klijentima.
Bez obzira koliko ste stručni i profesionalni u svom poslu, imajte u vidu da budući korisnik vaših usluga ili proizvoda najčešće prvo vidi Vašu internet prezentaciju, pa onda na osnovu nje odluči da li će Vam pružiti priliku da pokažete Vašu stručnost i profesionalnost ili neće.
Šta je potrebno za jednu internet prezentaciju?
Potrebne su tri stvari:
1. zakupljeno hostovanje kod nekog provajdera. To u stvari predstavlja zakup prostora na hard-disku servera, sa koga je prezentacija vidljiva korisnicima 24 sata dnevno sedam dana u nedelji.
2. registrovan domen predstavlja ime prezentacije sa dodatkom: .com, .net, .rs, .org ...
3. urađena internet prezentacija.
Važno: Zakup hostinga i registracija domena za plaća provajderu. Preporučujemo da se pre izbora hosting provajdera konsultujete sa osobom koja Vam radi internet prezentaciju, pošto neki hosting paketi ne pordržavaju aktivne prezentacije. Ali je vrlo bitno da Vi budete vlasnik i domena i hostinga. Nije dovoljno da samo imate šifru i lozinku, potrebno je da kod provajdera Vi budete registrovani kao vlasnik i da provajderu date Vaš e-mail za slanje povratnih informacija.
Naša najiskrenija preporuka je da izbegavate kombinacije u kojima se nudi "sve u paketu", tj. izrada sajta u koju je uključena registracija domena i zakup hostinga. To je velika zamka! U početku možda izađe nešto jeftinije, ali kasnije Vas obično ucenjuju.
 
 
| naslovna | web dizajn | izrada baza podataka | e-mail marketing | kontakt |