tel: (011) 408-17-18
bolle@sbb.rs
kontakt
 
 
 
 
E-mail marketing predstavlja najednostavniji, najjeftiniji, a po mnogima, i najefikasniji način da pošaljete Vašu poslovnu ponudu ili obavestite klijente o promotivnoj akciji.
Osnovna karakteristika ovog sistema je da se potencijalnom klijentu obraćate direktno preko e-maila.
Prilikom proveravanja svoje pošte, primalac skoro uvek pročita i Vaš mail, i time Vaša poslovna ponuda uvek "dopre" do onog kome je namenjena.
To je jedan kompleksan sistem koji Vam omogućava da Vašu poslovnu ponudu, vrlo jednostavno, pošaljete na 100 000 različitih mail adresa. Ovaj sistem se najčešće nalazi u skopu Vašeg sajta, mada nije neophodno.
Treba naglasiti da postoje ljudi koji nude veliki broj mail adresa na CD-u ili DVD-u - to je velika prevara.
Mail adrese u takvom obliku su totalno neupotrebljive. Vi prosto ne možete da 100 000 mailova pošaljete sa Vašeg računara u iole razumnom vremenskom periodu.
Nudimo Vam upotrebljiv sistem, koji Vam zaista završava posao.
On se nalazi na internetu i sastoji se iz baze podataka i dela preko kojieg šaljete Vašu poslovnu ponudu prikladno dizajniranu.
Ostale karakteristike ovog sistema su:

- ovde se mailovi šalju preko servera na kojem se nalazi sistem, a ne preko Vašeg računara (Windows Liva Mail-a ili nekog drugog mail klijenta)

- server ponude šalje ciklično, - jedan po jedan mail. Istina, velikom brzinom, ali jedan po jedan, a ne dvadesetak mailova zajedno. Zahvaljujući tome, server koji prima mail, ovako poslate mailove ne tretira kao spam.
- primalac maila ima utisak da je poruka poslata lično njemu (posto se opcije CC i BCC ne koriste).
- ovo je prilično jednostavan i efikasan način slanja ponuda. Princip je u tome da Vi jednostavno napišete poruku, ubacite slike, ako želite, i zadate serveru zadatak da to šalje na određeni broj adresa iz baze (optimalni maximum je 100 000). Server će to raditi nekoliko sati, ali za to vreme Vi možete da radite nesto drugo.
- proruke koje šaljete nisu crno-bele, nego su prikladno grafički dizajnirane.
Za detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte !
 
 
| naslovna | web dizajn | izrada baza podataka | e-mail marketing | kontakt |